YAVUZ SELİM ORTAOKULU - YOZGAT - SORGUN

Sayfada yer alan bilgilerin tamamı Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Okulların yayınladığı herkese açık bilgilerdir.

  Yozgat   Sorgun   resmi 5   3239

İl:YOZGAT
İlçe:SORGUN
Okul Adı: YAVUZ SELİM ORTAOKULU
Kurum Kodu:720267
Adres:YAZLAK MAH. Ş.TEĞMEN MUHAMMED MUSTAFA KOÇER CAD. NO: 57 SORGUN / YOZGAT
Telefon:0 (354) 415 27 95
Faks: 0
Web Sitesi:
Mail:720267@meb.k12.tr
Hizmet Bölgesi:2
Hizmet Alanı:4
Hizmet Puanı:18
Öğretmen Sayısı:0
Öğrenci Sayısı:0
Derslik Sayısı:0
Lojman Sayısı:0
İl/İlçe Merkezine Uzaklık:İl merkezine uzaklık 35 km´dir, okulumuz Sorgun ilçe merkezinde Yazlak Mahallesinde yer almaktadır. Mahallenin merkeze uzaklığı 2-3 km´dir.
Ulaşım:Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesindedir. Sorgun ilçesi Sivas´a 190 km, Çorum´a 120 km, Samsun´a 290 km ve Ankara´ya 250 km uzaklıkta yer almaktadır.
Vizyon:Çağdaş, demokrat, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, özgüveni tam, çalışkan bireyler yetiştirmek
Misyon:Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, öğrenmeyi öğrenen ,eleştirebilen ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmektir.

YAVUZ SELİM ORTAOKULU Harita Bilgisi

YOZGAT,SORGUN,YAVUZ SELİM ORTAOKULU

Yorum Yaz

Son Yorumlar
    Hiçbir yorum eklenmemiş. İlk siz olun?
Yukarı Çık