ŞEHİT YÜZBAŞI TUNÇ FİDANER ORTAOKULU - SAMSUN - ATAKUM

Sayfada yer alan bilgilerin tamamı Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Okulların yayınladığı herkese açık bilgilerdir.

  Samsun   Atakum   resmi 5   4255

İl:SAMSUN
İlçe:ATAKUM
Okul Adı: ŞEHİT YÜZBAŞI TUNÇ FİDANER ORTAOKULU
Kurum Kodu:728447
Adres:ATATEPE MAH. 3521 SK. NO: 14-18 İÇ KAPI NO: 1 ATAKUM / SAMSUN
Telefon:0 (362) 439 93 68
Faks: 0 (362) 439 93 68
Web Sitesi:
Mail:728447@meb.k12.tr
Hizmet Bölgesi:1
Hizmet Alanı:1
Hizmet Puanı:10
Öğretmen Sayısı:0
Öğrenci Sayısı:0
Derslik Sayısı:0
Lojman Sayısı:0
İl/İlçe Merkezine Uzaklık:Okulumuz Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu Samsun merkeze yaklaşık 14 km dir. Atakum ilçe merkezindedir.Atakent Toki yanındadır.
Ulaşım:Türk-iş tramvay durağının yanında bulunan migros market yanından R7( ring 7) ile okulumuza ulaşılmaktadır.Bunun yanında 13 numaralı belediye otobüsü ve Atakum-Türkiş Toki minübüsleri de okulumuza gelmektedir.
Vizyon:Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Öğrencilerin, ilgi yetenek ve isteklerine göre yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, Düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, Öğrenmeyi bir ihtiyaç gören, Hoşgörü sahibi, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı Bireyler yetiştirmek.
Misyon:Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, Hukukun üstünlüğünü benimsemiş, Sorumluluk şuuru gelişmiş, Ailesini, vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren Karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, Sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, Bireyler olarak yetiştirmektir.

ŞEHİT YÜZBAŞI TUNÇ FİDANER ORTAOKULU Harita Bilgisi

SAMSUN,ATAKUM,ŞEHİT YÜZBAŞI TUNÇ FİDANER ORTAOKULU

Yorum Yaz

Son Yorumlar
    Hiçbir yorum eklenmemiş. İlk siz olun?
Yukarı Çık