ALPARSLAN ORTAOKULU - TOKAT - TURHAL

Sayfada yer alan bilgilerin tamamı Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Okulların yayınladığı herkese açık bilgilerdir.

  Tokat   Turhal   resmi 5   4107

İl:TOKAT
İlçe:TURHAL
Okul Adı: ALPARSLAN ORTAOKULU
Kurum Kodu:733913
Adres:CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. ALPARSLAN EK BİNA SİTESİ NO: 88 İÇ KAPI NO: 1 TURHAL / TOKAT
Telefon:0 (356) 275 30 49
Faks: 0 (356) 275 32 69
Web Sitesi:
Mail:733913@meb.k12.tr
Hizmet Bölgesi:2
Hizmet Alanı:3
Hizmet Puanı:14
Öğretmen Sayısı:48
Öğrenci Sayısı:795
Derslik Sayısı:15
Lojman Sayısı:0
İl/İlçe Merkezine Uzaklık:İlçe Merkezinde. İl Merkezine 46 km uzaklıkta
Ulaşım:Turhala 30 km yakında bulunan Tokat Hava Alanı ile bağlantısı vardır..Tokat -Samsun - Amasya - Ankara, Tokat - Turhal - Zile - Çekerek - Yozgat -Ankara yolları üzerindedir.
Vizyon:"Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur." M. KEMAL ATATÜRK
Misyon:Alparslan İ.Ö.O´nun misyonu; öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır. Öğrencileri kendilerine güvenen,girişimci,teknolojiyi etkili kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilere bilgi yüklemek,bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini öğretmek, bilimsel düşünme, araştırma ve çalışma becerilerine yöneltmek, öğrencilerin kişisel ve toplumsal, araç-gereci, kaynakları ve zamanı verimli kullanmalarını, okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Okulumuzda; Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek. Bugün ulaşılan başarı düzeyini aşarak, mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olmak amaçlanmaktadır.

ALPARSLAN ORTAOKULU Harita Bilgisi

TOKAT,TURHAL,ALPARSLAN ORTAOKULU

Yorum Yaz

Son Yorumlar
    Hiçbir yorum eklenmemiş. İlk siz olun?
Yukarı Çık