ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU - TRABZON - KÖPRÜBAŞI

Sayfada yer alan bilgilerin tamamı Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve Okulların yayınladığı herkese açık bilgilerdir.

  Trabzon   Köprübaşı   resmi 5   3129

İl:TRABZON
İlçe:KÖPRÜBAŞI
Okul Adı: ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU
Kurum Kodu:743990
Adres:BEŞKÖY MAH. KAMELYA KÜME EVLERİ NO: 35 İÇ KAPI NO: A KÖPRÜBAŞI / TRABZON
Telefon:0 (462) 674 30 02
Faks: 0 (462) 674 30 02
Web Sitesi:
Mail:743990@meb.k12.tr
Hizmet Bölgesi:1
Hizmet Alanı:6
Hizmet Puanı:18
Öğretmen Sayısı:11
Öğrenci Sayısı:147
Derslik Sayısı:10
Lojman Sayısı:0
İl/İlçe Merkezine Uzaklık:İL MERKEZİNE UZAKLIK : 58 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 5 km
Ulaşım:Trabzon-Sürmene sahil yolu kullanılarak 40 km ilerledikten sonra Köprübaşı ilçesi yol ayrımından dönülür. 19 km sonra okula ulaşım sağlanmış olur. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu okula Sürmene´den hareket eden servis aracılığıyla gelmektedir.
Vizyon:VİZYONUMUZ Okulumuzu; saygın, güvenilir ve ilk tercih edilen okul haline getirmek.Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek "Çağdaş, Bilgili, Katılımcı ve Aydın Yurttaşlar" olarak Yetiştirmek. Eğitim teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden; öğrencilerini, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler olarak yetiştiren,tüm çalışanlarının her gün daha ileriye ulaşmak için çaba içerisinde olduğu, En kaliteli eğitim kurumlarından biri olmak. Okulumuzu öğrenmeyi öğrenen bir kurum haline getirmektir.
Misyon:MİSYONUMUZ Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz, öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU Harita Bilgisi

TRABZON,KÖPRÜBAŞI,ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU

Yorum Yaz

Son Yorumlar
    Hiçbir yorum eklenmemiş. İlk siz olun?
Yukarı Çık